UUSI DOBLO

SUORITUSKYKY

Valitse uusi Doblò pakettiautosi tarpeidesi mukaan. Sen sähkömoottori on tehokas ja suorituskykyinen.

E-DOBLÒ

PIENEMPI HIILIJALANJÄLKI. AIEMPAA TALOUDELLISEMPI.
Valmistaudu liikkumaan vapaasti ja saamaan sujuvamman ja reagoivamman ajokokemuksen. Uusi E-Doblò tarjoaa jopa 330 km* toimintasäteen, 135 km/h huippunopeuden, pikalatauksen eikä yhtään CO2-päästöjä (ajon aikana).

AJOTILAT

Paranna uuden Doblò-hyötyautosi suorituskykyä tarpeidesi mukaan. Nyt sinulla on kolme tapaa hallita ajoneuvosi suorituskykyä ja kulutusta: Normaali, Eco ja Power.

TALOUDELLISTA TEHOKKUUTTA

Uudessa E-Doblòssa on 50 kWh akku ja 100 kW sähkömoottori. Se tarjoaa 330 km:n toimintasäteen (WLTP) ja jopa 135 km/h huippunopeuden. Sen tehokas 100 kW:n pikalatausjärjestelmä lataa 80 % akustasi vain 30 minuutissa.

10" KOSKETUSNÄYTTÖ

10 tuuman värillinen kosketusnäyttö tarjoaa pääsyn tietojärjestelmään, joka on varustettu Apple CarPlay- ja Android Auto™ -järjestelmillä. Lisäksi on mahdollista integroida 3D-navigointijärjestelmä, joka näyttää lähimmät huoltoasemat, parkkipaikat, paikallisen sään ja käyntikohteet.

APPLE CARPLAY

CarPlay on nopein ja turvallisin tapa käyttää iPhone’ia ajon aikana. Kaikki tarvitsemasi näkyy suoraan kosketusnäytöllä. Täältä voit saada ajo-ohjeita, soittaa puheluita, vastaanottaa ja lähettää viestejä ja kuunnella musiikkia keskittyen samalla tiellä. Siri, CarPlayhin integroitu ääniavustaja, toimii myös ohjauspyörän integroitujen painikkeiden kanssa. Kaikki CarPlay-yhteensopivat sovellukset on suunniteltu käytettäväksi helposti ja intuitiivisesti ilman, että katseesi irrotetaan tieltä.

ANDROID AUTO™

Käytä sisältöäsi tai Google Mapsia ja Google Play Musiikkia helposti ja turvallisesti ratin takana. Android Auto™ näyttää kaikki yhteensopivat sovellukset kosketusnäytöllä. Voit käyttää kaikkia käytettävissä olevia toimintoja kätevästi äänikomennoilla tai ohjauspyörän ja kosketusnäytön painikkeilla.

TURVALISUS

KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT

16 aktiivista ja passiivista turvajärjestelmää.

Uudessa Doblòssa on integroitu korkealuokkaisia ​​tekniikoita ja turvajärjestelmiä, jotka varmistavat päivittäisten matkojen turvallisuuden.

KAISTAVALVONTAJÄRJESTELMÄ

Tämä aktiivinen turvajärjestelmä varmistaa, että pysyt kaistallasi. Jos järjestelmä havaitsee riskin ajautua vahingossa pois kaistalta, ohjausmekanismia korjataan asteittain niin, että auto pysyy kaistalla.

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUS

Aktiivinen turvajärjestelmä varoittaa sinua ja vähentää tarvittaessa auton nopeutta yrittäen estää törmäyksen

KULJETTAJAN VÄSYMYKSEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Järjestelmä tarkkailee kuljettajan käyttäytymistä ja havaitsee kuljettajan ensisijaiset väsymyksen merkit. Jos järjestelmä havaitsee, että kuljettajan valppaus on heikentynyt, ääni- ja kuvasignaali aktivoituu kehottamaan kuljettajaa pysähtymään lepäämään.

DIGITAALINEN TAUSTAPEILI

Digitaalinen taustapeili näyttää kahden kameran kuvan. Toinen kamera sijaitsee oikealla olevan ulkopeilin alla ja toinen takaoven yläpuolella. Tämän ansiosta digitaalisesta peilistä on mahdollista nähdä kuvaa kolmesta eri kulmasta: takaa, kuolleesta kulmasta ja laajakulmasta. Tämä järjestelmä auttaa sinua suorittamaan minkä tahansa liikkeen täysin turvallisesti.

LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

Tuulilasin yläosaan on asennettu monitoimikamera, joka lukee liikennemerkkejä. Järjestelmä tunnistaa ne automaattisesti ja näyttää tiedot mittaristossa.

KUOLLEEN KULMAN VALVONTA

Järjestelmä varoittaa kuolleeseen kulmaan jäävästä toisesta ajoneuvosta.

GRIP CONTROL JA ALAMÄKIHIDASTIN

Tämä järjestelmä optimoi pitoa valitsemalla yhden viidestä eri pitotilasta, kun käytät keskikonsolin kiertokytkintä.

AUTOMAATTISET KAUKOVALOT

Tämä toiminto varmistaa kauko- ja lähivalojen automaattisen vaihdon liikenteen voimakkuuden mukaan tai kun muut ajoneuvot lähestyvät vastakkaisesta suunnasta.

PERÄVAUNUN VAKAUTUS

Tämä ESP-lisätoiminto havaitsee perävaunun liikkeen ja vaikuttaa ajoneuvon jarrujärjestelmään hinattavan ajoneuvon liikkeen vakauttamiseksi.

MÄKILÄHTÖAVUSTIN

Tämä järjestelmä estää auton ei-toivotun liikkeen, kun vapautat jarrupolkimen rinteessä.

AVAIMETON SISÄÄNKULKU JA KÄYNNISTYS

Pidä avain taskussasi. Uusi Doblò tunnistaa sinut heti, kun lähestyt autoa.

PERUUTUSKAMERA

Peruutuskameran avulla selviydyt helposti monimutkaisimmistakin peruutusliikkeistä.