Brändimme

TARJOAMME VAHVUUTTA FAKTOISTA

Fiat Professional-nimeä käytetään kaupalliseen toimintaan FCA Italian tekemistä hyötyajoneuvoista, osaavien ja motivoituneiden ihmisten, ammattilaisten ammattilaisille tuottamista, ja konkreettisista faktoista. Laaja ja täydellinen valikoimamme kohtaa kaikki kuljetustarpeet. Fiat Professional-ajoneuvot on suuniteltu kulutuksen ja käyttökustannusten minimointiin ja samalla tuottavuuden maksimointiin.

Fiatin ensimmäinen kaupalliseen tarkoitukseen suunniteltu hyötyajoneuvo esiteltiin 1901. Aina siitä saakka hyötyajoneuvojen myynnin merkitys Fiat Groupille on kasvanut. Kiitos laajan valikoiman ja yli sadan vuoden kokemuksen, Fiat Professional on nykyään toimialan johtaja.

Kaikki Fiat Professional-ajoneuvot on suunniteltu tyydyttämään ammattilaisten vaatimukset mahdollisimman tehokkaasti. Fiat Professional:ille on myönnetty lukuisia kansainvälisiä tunnustuksia erilaisilta raadeilta ja asiantuntijatoimittajilta. Eräs tärkeimmistä on Van of the Year-palkinto: Ducaton voitto vuonna 1994, Doblò Cargon vuonna 2006, Scudon vuonna 2008, Fiorinon vuonna 2009 ja Uudistetun Doblò Cargon vuonna 2010.

Menestyksen ajamana, Fiat Professional vahvistaa alan johtajuuttaan kehittämällä jo nykyään laajalla myyntiverkostollaan. Tänä päivänä Euroopassa on jo yli 1400 jälleenmyyjää ja 7500 huoltopistettä.

Fiat Professional ajoneuvoja tuotetaan nykyään kahdeksassa tehtaassa maailmanlaajuisesti. Näihin kuuluu Sevel-tehdas Val Di Sangrossa, josta Ducato tulee – Euroopan suurin kevyiden ajoneuvojen tehdas, joka tuotti 4. miljoonannen ajoneuvonsa vuonna 2010.