Brändimme

AMMATTILAISTEN SUUNNITTELEMA AMMATTILAISILLE

Fiat Professional -ajoneuvoihin kuuluvat FCA Italian valmistamat hyötyajoneuvot, jotka ovat ammattilaisten ammattilaisille suunnittelemia. Laaja ja täydellinen valikoimamme kattaa kaikki kuljetustarpeet. Fiat Professional-ajoneuvot on suunniteltu kulutuksen ja käyttökustannusten minimointiin mutta tuottavuuden maksimointiin.

Fiatin ensimmäinen kaupalliseen tarkoitukseen suunniteltu hyötyajoneuvo esiteltiin vuonna 1901. Siitä lähtien hyötyajoneuvojen myynnin merkitys Fiat Groupille on kasvanut. Kiitos laajan valikoiman ja yli sadan vuoden kokemuksen, Fiat Professional on nykyään toimialan johtaja.

Kaikki Fiat Professional-ajoneuvot on suunniteltu täyttämään ammattilaisten vaatimukset mahdollisimman tehokkaasti. Fiat Professionalille on myönnetty lukuisia kansainvälisiä tunnustuksia erilaisilta raadeilta ja asiantuntijatoimittajilta. Eräs tärkeimmistä on Van of the Year -palkinto: Ducaton voitto vuonna 1994, Doblò Cargon vuonna 2006, Scudon vuonna 2008, Fiorinon vuonna 2009 ja uudistetun Doblò Cargon vuonna 2010.

Fiat Professional vahvistaa johtajuuttaan laajentamalla myyntiverkostoaan edelleen. Tänä päivänä Euroopassa on jo yli 1400 jälleenmyyjää ja 7500 huoltopistettä.

Fiat Professional ajoneuvoja valmistetaan tällä hetkellä kahdeksassa tehtaassa ympäri maailmaa. Näihin kuuluu myös Sevel-tehdas Val Di Sangrossa, jossa esimerkiksi Ducato valmistetaan. Sevel on Euroopan suurin kevyiden ajoneuvojen tehdas, joka tuotti 4. miljoonannen ajoneuvonsa vuonna 2010.