UUSI DOBLO

UUSI DOBLO

 • Magic Cargo TAVARATILA

  Helposti muokattavissa oleva tavaratila tekee autosta monikäyttöisemmän. Auton ohjaamossa on kolme istuinta. Reunimmaisen matkustajan istuin on mahdollista laskea alas, jolloin tavaratilan pituus ja kapasiteetti lisääntyvät – tilavuus kasvaa 0,5 m³ (yhteensä 4,4 m³) ja rahtia voidaan kuljettaa jopa 3,44 m pituisena. Uusi Doblò sopii täydellisesti päivittäisiin tehtäviisi, sillä sen hyötykuorma on jopa 1000 kg.

 • SÄHKÖINEN

  Uusi sähköinen Doblò ei tingi sisätiloistaan. Edes sähköversiossa tavaratila ei pienene polttomoottoriversioihin verrattuna, mikä mahdollistaa joustavuuden ja kuljetuskapasiteetin.

 • DIGITAALINEN TAUSTAPEILI

  Kuljeta uutta Doblòasi turvallisemmin: kaksi kameraa, toinen oikean ulkopeilin alla ja toinen takaovien yläpuolella, näyttävät kolme erilaista näkymää digitaalisessa taustapeilissä, jotta mikään ei jää huomaamatta

 • HUIPPUTASON TURVALLISUUSOMINAISUUDET

  Uusissa Doblòssa ja e-Doblòssa on 16 aktiivista ja passiivista kuljettajaa avustavaa järjestelmää (Advance Driving Assistance System). Tämä tarkoittaa, että ADAS:n avulla saat aina tukea ajaessasi, joten voit tehdä päivittäisen työsi mielenrauhalla.
  .

CARGO VAN

Uusi Doblò on saatavana kahdessa eri pituudessa: vakiopituus on 4,4 m (L1) ja Maxi on 4,75 m pitkä (L2).

MITAT

Uudessa Fiat Professional Doblòssa on erilaisia versioita, pituuksia ja kantavuutta – kaikki vastaamaan paremmin erityistarpeisiisi. Valitse Doblò pakettiauto, joka mukautuu parhaiten töihisi.