Fiat Scudo – monikäyttöinen pakettiauto

Mukavuutta matkantekoon

Monipuolinen, avara ja ketterä uusi Scudo tarjoaa kaiken oleellisen jokaiselle matkalle. Istuinten ja ohjauspyörän säätömahdollisuudet sekä henkilöautomainen ajoasento tarjoavat maksimaalista mukavuutta pitkilläkin matkoilla.

 

Miellyttävä ja monipuolinen matkustamo

 

 

Moduwork

Uusi Scudo muuntautuu oivallisesti suurien tavaroiden kuljettamiseen, mikä korostaa entisestään tämän mallin ainutlaatuista monipuolisuutta. Matkustajan istuimen alla olevan taittoluukun ansiosta kuormatilaa on mahdollista laajentaa: Standard-versiossa 3,67 metriin ja Maxi-versiossa enintään 4,02 metriin saakka. Lisäksi säädettävästä etuistuimesta saa helposti pöydän tietokoneelle ja tabletille tai miksei mahdollisimman mukavalle lounaalle.

Valitse istuimesi

Millaista istuinta tarvitset? Valitse yhtenäinen ja mukava penkki, jonka alla on suuri säilytyslokero, tai yksittäiset, itsenäisesti säädettävät istuimet jokaiselle paikalle. Scudon tarjoamien ratkaisujen joukosta voit valita etumatkustajan istuimet, jotka sopivat parhaiten tiimisi tarpeisiin. Scudo on synonyymi mukavuudelle ja monipuolisuudelle työssäsi.

Lämmitettävät istuimet

Lämmitettävät etuistuimet lisäävät mukavuutta, kun ilmat viilenevät.

Säädettävä ajoasento

Ohjauspyörän korkeus ja etäisyys on säädettävissä, ja kuljettajan istuimessa on korkeussäädön ja säädettävän ristiselän tuen lisäksi kyynärnoja. Näin saat parhaan ajoasennon, ja asetuksia on helppo muuttaa kuljettajan vaihtuessa.

Mittasuhteet

Scudo-mallistossa on erilaisia versioita, pituuksia ja kuormaratkaisuja monenlaiseen tarpeeseen. Valitse yrityksellesi ihanteellisin Scudo monipuolisesta mallistosta.

 

 

 

Uuden Scudon tarkemmat mitat

 

Kokonaispituus (m) 4,96–5,31
Korkeus (m) 1,89–1,94
Tavaratila (m3)
Scudo Standard 5,3–5,8
Scudo Maxi 6,1–6,6
Tavaratila: pituus (m)
Scudo Standard 2,51–3,67
Scudo Maxi 2,86–4,02
Tavaratila: maksimikorkeus (m) 1,39
Tavaratila: liukuoven leveys (m) 1,28
Tavaratila: PPT (tonnia) 2,6–3,1
Istuimet 2–3