Fiat Scudo – monikäyttöinen pakettiauto

Fiat Scudo – monikäyttöinen pakettiauto

Fiat Scudo on aidosti monikäyttöinen ja paras valinta pakettiautoksi, kun etsit 3-paikkaista tilavaa pakettiautoa eri käyttötarkoituksiin. Fiat Scudo on saatavilla joko diesel manuaalina, diesel automaattina tai täyssähköisenä. Fiat Scudon tavaratilan mitat mahdollistavat jopa 6,6 m3 tilavuuden ja sen maksimikantavuus yltää jopa 1200 kiloon. Uuden Scudon kanssa tuntuu kuin ajaisit henkilöautoa, sillä sen mukava ajoasento ja kompaktius mahdollistavat stressittömän työpäivän myös pidemmillä matkoilla. Uuden Moduwork-toiminnon ansiosta löydät kaikki vaihtoehdot sisätilojen mukauttamiseen tarpeidesi mukaan. Uusi Scudo tarjoaakin runsaasti tilaa ja lastausratkaisuja, jotka mukautuvat kaikkiin tilanteisiin.

Muotoilu, mukavuus ja ajonautinto

Fiat Scudo on monipuolinen pakettiauto, joka tarjoaa parasta mukavuutta pitkilläkin matkoilla. Monipuoliset istuinten ja ohjauspyörän säädöt sekä henkilöautomainen ajoasento mahdollistavat miellyttävät työmatkat.

Moottorit

Kaikille varustetasoille ja pituuksille saatavilla oleva sähkömoottori vie Scudon uudelle ja tinkimättömälle suorituskyvylle. Sen sijaan dieselmoottoreille Scudo tarjoaa laajan moottorivalikoiman yhdistettynä joko 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

Teknologia ja turvallisuus

Uudet teknologiset ratkaisut mahdollistavat laajat liitettävyysmahdollisuudet sekä turvallisen ajon.
Fiat Scudo onkin paras valinta, kun kaipaat pakettiautolta monipuolisuuden lisäksi turvallisuutta ja mukavuutta.