Fiat Fiorino Cargo – kompakti pakettiauto

Muotoilu

Fiorinon ulkoasu noudattaa Fiat Professional -malliston linjaa, säilyttäen silti mallin omaleimaiset piirteet modernilla ja dynaamisella tyylillä.

Keula

Korkeat ajovalot takaavat erinomaisen näkyvyyden ja ovat suojassa törmäyksiltä. Tyylikästä ilmettä korostavat voimakas etupuskuri ja etusäleikkö, joka on saatavana myös hopeanvärisenä.

Liukuovi

Ketteryys on kaupunkiajossa avainasia. Fiorinon sivuliukuovi yhdistyy täydellisesti auton kylkeen, ja ergonomisilla pystykahvoilla se on helppo avata kummallakin kädellä.

Logo

Fiorinon Fiat Professional -logo korostaa sen vahvaa brändi-identiteettiä omassa kokoluokassaan.

Sisätilat

Kääntyvä väliseinä

Käytännöllinen kääntyvä väliseinä ja taittuva etumatkustajan istuin (molemmat lisävarusteita), lisäävät tavaratilan pituutta metrillä ja käyttötilavuutta 0,3m3. Pitkienkin tavaroiden kuljettaminen on mahdollista, sillä tavaratilan koko pituus on noin 2,5 m ja käyttötilavuus 2,8 m3.

Kojelauta

Mittariston taustavalaistus parantaa näkyvyyttä

5 V USB-portti

5 V USB-portti on yksi ominaisuuksista, joiden ansiosta ohjaamo toimii todellisena liikkuvana toimistona.

Ohjaamon toiminnot

Fiorinossa on hansikaslokeron lisäksi tilavat säilytyslokerot ja hyödylliset ovilokerot. Sisätilan toiminnallisuutta parantavat kätevä asiakirjateline ja taittuva matkustajan istuin (lisävaruste), jota voidaan käyttää pöytätasona.

Pistorasia tavaratilassa

Tavaratilaan voidaan lisätä käytännöllinen pistorasia.

Sisäkaton valo ja irrotettava kohdevalo

Tavaratila voidaan valaista käytännöllisellä kattolampulla, jota voidaan irrotettuna käyttää taskulamppuna.

Infotainment-järjestelmä

5-tuumaista värillisellä kosketusnäytöllä varustettua Infotainment-järjestelmää (mm. Bluetooth, radio, USB, AUX ja MP3) ohjataan monitoimiohjauspyörän kytkimillä. Tämä teknologia yhdistää myös radion navigaattoriin. Radio CD MP3 ja RADIO DAB ovat myös valittavissa.

Tyyli