Fiat E-Ducato sähköpakettiauto

Monitoiminäyttö

Monitoiminäyttö tarjoaa lisämukavuutta älykkäillä ominaisuuksilla, kuten kyvyllä ennakoida ajoneuvo vähentämään ilmastointilaitteen vaikutusta akkuun ja ajoittaa päivittäinen lataus hyödyntämään alhaisempia energiakustannuksia.

Ajotilat

Kuljettaja voi valita sopivan ajotavan matkan vaatimustensa mukaisesti säästämällä matkustusetäisyyttä ja optimoimalla suorituskykyä: Normal-tila tarjoaa optimaalisen tasapainon suorituskyvyn ja taloudellisuuden välillä, ECO-tila sopii pitkille matkoille ja Power raskaampaan käyttöön.

E-jarrutus

E-jarrutus hidastaa ajoneuvoa ilman jarrupoljinta. Tässä tilassa e-moottori tuottaa negatiivisen vääntömomentin akun lataamiseksi.

Hidastettu ajotila

Kun lataustaso saavuttaa lähes 0% varauksen, uusi E-Ducato hälyttää kuljettajaa ja aktivoi tietyn ajotilan voimakkaasti heikentyneellä suorituskyvyllä jäljellä olevan toimintamatkan laajentamiseksi.

Turvallisuusominaisuudet

KUOLLEEN KULMAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

Järjestelmä käyttää tutka-antureita (asennettuna takapuskuriin) havaitsemaan vastaantulevat ajoneuvot, jotka eivät ole näkyvissä taustapeilien kuolleen kulman takia. Kuljettajalle ilmoitetaan äänivaroitusten ja sivupeileissä olevien valaistujen kuvakkeiden kautta.

TÄYDELLINEN JARRUJEN OHJAUS

Tutka- ja videotunnistimet tunnistavat, lähestyykö Ducato liian nopeasti toista ajoneuvoa tai suurta estettä tiellään, ja varoittaa tai auttaa kuljettajaa välttämään / lieventämään törmäystä.

SIVUAVAN LIIKENTEEN VALVONTA

Peruutusanturit ilmoittavat, jos ajoneuvoja tai esteitä tulee peruutettaessa tiellesi, vaikka muut ajoneuvot saattavat estää näkymääsi.

KAISTAVAHTI (LDWS, LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM)

Kaistanvaihdon varoitusjärjestelmä kykenee päättelemään, mikäli ajoneuvo on poistumassa ajokaistaltaan, myös huonoissa näkyvyysolosuhteissa. Vaaran uhatessa äänimerkki ja näkyvä varoitusmerkki varoittavat kuljettajaa välittömästä vaaran mahdollisuudesta.

LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS (TSR, TRAFFIC SIGNS RECOGNITION)

Käyttämällä ajoneuvossa olevaa kameraa, TSR avustaa kuljettajaa tunnistaen nopeusrajoitusta koskevat ja ohituksen osoittavat liikennemerkit näyttäen ne mittaritaulunäytöllä kuljettajan varoittamiseksi.

PITKIEN AJOVALOJEN TUNNISTUS (HIGH BEAM RECOGNITION)

Hallitsee ajovalojen kytkeytymistä päälle ja pois, lisäten näkyvyyttä ja vähentäen häikäistymisvaaraa yöajon aikana, tunnistaen automaattisesti vastaantulevat ajoneuvot.

Jopa 360 km:n toimintamatka

Valitse kahdesta akkukokoonpanosta: kolmemoduulinen 47 kWh akku 230 km toimintamatkalla tai viisimoduulinen 79 kWh akku 360 km toimintamatkalla.

Virtaa tien päällä

Uudessa E-Ducato-sähköautossa on neljä erilaista latausvaihtoehtoa älykkäällä latauspistokkeella, joka sopii sekä vaihtovirta- että tasavirta-latauskokoonpanoihin.

Recovery-ominaisuus

Rinnakkaisparistojen arkkitehtuurille on ominaista ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla ajoneuvo voi jatkaa matkaa jopa moduulin vikatilanteessa.

Missä vain, milloin vain

Nauti taloudellisista eduista ja pysäköintivaihtoehdoista, joita on tarjolla sähköisille hyötyajoneuvoille kaupunkien keskustoissa.

MOPAR® CONNECT

Mopar® Connect on täydellinen ratkaisu paitsi E-Ducato-latausten suunnitteluun myös koko ajotoimintojesi hallintaan. Voit seurata jokaista matkaasi, saada apua ongelmiisi, kaikki älypuhelimesi välityksellä.

Sähköinen hyötyajoneuvo valmiina jokaiseen tehtävään

Fiat Professional –ammattilaiset hoitavat päivittäin hyvin monenlaisia tehtäviä. Siksi uusi E-Ducato-sähköauto on valmis toimintaan riippumatta yrityksesi toimenkuvasta.

E-goods

Tavarankuljetukseen tarkoitetut sähköajoneuvot muuttavat kuljetuksen luonnetta kaiken osalta. Fiat Professional on kehittänyt sopivan ajoneuvon tälle uudelle aikakaudelle. Se kantaa yli 40 vuoden Ducato-perinnettä kestävyydessä ja sitkeydessä, ja asettaa uuden standardin sähköiselle kuljetukselle.

Sujuvaa yritystoimintaa

e-Ducato tekee yrityksesi toiminnasta sujuvaa ja tehokasta. Saavuta reitin jokainen kohde helposti, ja voit ladata auton nopeasti määränpäässäsi.

E-goods

E-Ducato tarjoaa tilaa kaikille asiakkaillesi! Seuraa työpäiväsi kulkua istumalla mukavasti e-Ducaton ratin takana ja nauti sisätilojan tilavuudesta ja mukavuudesta.