Private: Fiat Doblò Cargo – monikäyttöinen pieni pakettiauto

Sisätilat

Ohjaamo

Suurten ilmasuulakkeiden ansiosta ilmastointi on entistä tehokkaampi, ohjauspyörä ergonominen ja uusi grafiikka optimoi mittariston näkyvyyden. Kojelautaa on muokattu niin, että kaikki ohjaimet ja osoittimet ovat helposti käytettävissä.

Kojelauta

Kojelauta on suunniteltu maksimoimaan mittariston näkyvyys ja luettavuus kaikissa ajo-olosuhteissa.

Säilytyslokerot

Kojelaudan keskiosassa sijaitsevassa, luistamattomasta materiaalista valmistetussa säilytyslokerossa on kätevä säilyttää tavaroita, joiden on oltava käden ulottuvilla. Lisäksi ovipaneelin säilytyslokeroon mahtuu samanaikaisesti 1,5 litran pullo, kaksi 0,5 litran pulloa ja A4-kokoinen lehtiö.

Äänieristys

Huippunykyaikaiset äänieristysmateriaalit mahdollistavat hiljaiset sisätilat.

Kolmas paikka ohjaamossa

Tilavan kolmepaikkaisen monitoimi-istuimen alla on suuri säilytyslokero. Taittuvaa keskiselkänojaa voidaan käyttää pöytätasona, kyynärnojana tai asiakirjatelineenä. Taittamalla sivuistuin eteen autossa on mahdollista kuljettaa myös pitkiä esineitä, jotka saadaan kiinnitettyä käytännöllisillä pitokoukuilla selkänojaan.

Radio Uconnect™ NAV ja Bluetooth®, AUX ja USB

Doblò Cargoon on saatavilla uusimman sukupolven Uconnect™ LIVE -infotainment-järjestelmä, joka sopii täydellisesti niille, jotka etsivät maksimaalista yhdistettävyyttä ja turvallisuutta. Radiokanavia, puheluita, SMS-viestejä voidaan hallita Bluetoothin kautta irrottamatta käsiä ohjauspyörästä. Vaihtoehtoisesti kaikkia toimintoja voidaan hallita välittömästi ja helposti 5” värikosketusnäytöltä.

Tyyli