Fiat Professional julkistaa uuden hya-malliston: uusi sukupolvi työssä

Fiat Professional julkistaa uuden hya-malliston: uusi sukupolvi työssä

  • Uusi muotoilu, uudet liitettävyyspalvelut, seuraavan sukupolven ajoavustimet ja uudet voimalinjat määrittävät uudistuneet Fiat Professional Ducato-, Doblò- ja Scudo-sukupolvet.
  • Uusi E-Ducato on konsernin omaa suunnittelua ja tarjoaa yli 400 km sähköistä toimintamatkaa. Auton lastauskapasiteetti ja muut ominaisuudet vastaavat polttomoottorikäyttöistä Ducatoa.
  • Uusi E-Doblò säilyttää samat sisätilat kuin ennenkin, mutta tarjoaa paljon joustavuutta ja latauskapasiteettia.
  • Fiat Professionalin peruskivenä toimiva Scudo on saanut uuden keulailmee, entistäkin järkevämpi ja tietenkin täyssähköinen.
  • Fiat Ducato on ollut ikoninen tuote niin globaalisti kuin Suomessakin, ja nyt uuden maahantuonti- ja myyntiorganisaation turvin Fiat Professionalille rakennetaan päivittyneen mallitarjonnan myötä uusi menestystarina.

Fiat Professionalin hyötyajoneuvomallisto ottaa ison askeleen julkaisemalla uuden sukupolven Ducaton, Doblòn ja Scudon, jotka tulevat markkinoille vuonna 2024. Tarjolla on uudet tai päivitetyt täyssähköiset voimalinjat, uudet muotoilut, uudet liitettävyyspalvelut, uuden sukupolven ajoavustimet – nämä kaikki tukevat ammattilaisasiakkaidemme liiketoimintaa innovatiivisilla, kestävillä ja sähköisillä liikkumisratkaisuilla.

Olivier Francois, Fiatin & Fiat Professionalin toimitusjohtaja ja Global Stellantis -markkinointijohtaja,

“120 vuoden ajan Fiat Professionalin tehtävä on ollut pysyä lähellä asiakkaita korostaen verkostoja ja ratkaisuja. Osana Stellantis-konsernia aiomme tarjota kumppanuuksia hyödyntäen aiempaa laajempia verkostojamme. Euroopan ja Etelä-Amerikan lisäksi aiomme laajentaa myös MEA-alueille. Vuonna 2024 tuomme markkinoille uuden hyötyajoneuvomalliston, joihin kuuluvat Ducato, Doblò ja Scudo. Nämä autot edustavat seuraava sukupolvea tarjoten innovatiivisia, kestäviä ja täyssähköisiä ratkaisuja tulevaisuuden liiketoimintaa silmällä pitäen. FIAT Professional on ollut pioneerina tuomassa vihreämpiä ja energiatehokkaampia ratkaisuja, etenkin lippulaivamalliimme Ducatoon, joka on ollut aito johtaja markkinoilla jo 8 vuoden ajan (2014-2021), kiitos jatkuvan kehityksen ja innovaatioiden. Tänään, olemme innoissamme uudesta täyssähköisestä Ducatosta, joka on kehitetty itse konsernin sisällä. Keskittymisemme pysyy luomalla vähäpäästöisiä ja kattavia liikkumisratkaisuja kaikille.”