Talento pakettiauto

Turvallisuus

Talento tarjoaa parasta turvallisuutta, jotta saat työstäsi suurimman tehon irti ja saavutat upeita tuloksia.

ABS, jossa EBD ja HBA

Jarrujärjestelmään yhdistetty lukkiutumaton jarrujärjestelmä estää renkaita liukumasta tien pinnasta tai jarrutuksen voimakkuudesta riippumatta. EBD, elektroninen jarruvoiman jako, jakaa jarruvoiman etu- ja taka-akselien kesken tehon optimoimiseksi. ABS-järjestelmään yhdistetty hydraulinen jarruavustin analysoi jarrutusnopeuden ja lisää voimakkuutta suhteessa jalan paineeseen polkimella.

TSA

Mahdollisessa sivuluisussa TSA mukauttaa automaattisesti moottorin tehoa ja pakottaa auton jarruttamaan vakauttaakseen ajoneuvon ja perävaunun.

Mäkilähtöavustin (Hill Holder)

ESC-järjestelmään integroitu mäkilähtöavustin kytkeytyy automaattisesti päälle mäkilähdöissä. Moottorin ollessa käynnissä, se pitää auton paikoillaan muutaman sekunnin ajan jarrua käyttämättä.

ESC

Elektroninen ajovakaudenhallinta-järjestelmä (ESC) hallitsee auton vakautta mahdollisissa tilanteissa, joissa pito menetetään, ja auttaa kuljettajaa säilyttämään auton ohjattavuuden.

Traction+

Vedonhallintajärjestelmä helpottaa ajoa ja liikkeellelähtöä liukkaissa olosuhteissa (lumella, jäällä, mudassa jne.). Traction+ -vedonhallintajärjestelmä jarruttaa pyörää, jossa on vähiten pitoa ja siirtää vedon pyörälle, jossa on paras pito.

Kuljettajan sivuturvatyynyt

Turvallisuus ajon aikana on tärkein asia. Talentossa kuljettajaa suojaavat turvatyynyt tulevat vakiona, ja ne aktivoituvat automaattisesti törmäyksen sattuessa.

Matkustajien turvatyynyt

Matkustajien turvatyynyt varmistavat parhaan mahdollisen turvallisuuden. Etu- ja sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt takaavat kaikkien autossa matkustavien turvallisuuden.

Hämärä- ja sadetunnistimet

Sadetunnistimet kytkevät päälle tuulilasinpyyhkijät ja säätelevät niiden nopeutta sen mukaan, miten rankasti ulkona sataa. Hämärätunnistimet kytkevät automaattisesti päälle lähiajovalot, kun ulkona on hämärää.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä