Ducato-pakettiauto

Ulkoasu, mukavuus ja ajonautinto

Keula 4 osiossa

Uusi puskuri muodostuu kolmesta erikseen irrotettavasta osasta ja säleiköstä, jotta mahdollistetaan nopea ja taloudellinen huolto. Puskurin muoto takaa parhaan mahdollisen suojan. Säleikkö on saatavilla metallinharmaana tai mustana.

Lämpöä heijastava tuulilasi

Lisävarusteena on saatavilla kaksikerroksinen Solex-lasinen tuulilasi, joka sisältää metallioksideja ja joka vähentää huomattavasti UV-säteilyä ohjaamon sisällä parantaen sisätilojen mukavuutta. Lisäksi sen avulla voidaan pienentää aurinkoisten päivien kulutuslukuja vähentämällä ilmastoinnin kompressorin käyttöä.

Askelmat

Ducaton tavaratilaan pääsyä on helpotettu kahdella, automaattisesti sisään vedettävällä askelmalla, toinen takaosassa ja toinen sivulla. Molemmat askelmat on päällystetty liukumattomalla alumiinilla ja ne kantavat jopa 150 kg.

Jarrujärjestelmä

Jarrujärjestelmää on kehitetty ja tehostettu, jolloin suorituskykyä ja kestävyyttä on saatu parannettua samalla kun melua on vähennetty.

Jousitukset

Saatavilla jopa 7 eri tyyppistä jousitusvaihtoehtoa:

-1 jousitus yksilehtisellä jousella
-1 “comfort”-jousitus yksilehtisellä jousella ja kallistuksenvakaajalla
-1 jousitus kaksilehtisellä jousella
-2 jousitusta kaksilehtisellä jousella, lisätty korkeus ja kallistuksenvakaaja, saatavilla myös 2 500 kg:n kuormituksella taka-akselille
-1 jousitus komposiittimateriaalista, joka sallii 15 kg:n painonalennuksen, lisätyllä korkeudella ja kallistuksenvakaajalla
-1 automaattisesti tasoittuva ilmajousitus, saatavilla myös versiona air-comfort raskaaseen käyttöön tarkoitetuille versioille

Takakamera

5″ näytöllä varustettu takakamera aktivoituu, kun peruutusvaihde kytketään päälle. Takakameran avulla auton ohjaus on helpompaa ja turvallisempaa.

Pysäköintianturit

Ultraääniset pysäköintianturit aktivoituvat peruutusvaihde kytkettynä ja katkonainen äänimerkki varoittaa kuljettajaa lähestyvästä esteestä.

Vahvistettu runko

Auton pääosien, kuten korin ja liikkuvien osien, tukevuutta, kestävyyttä ja luotettavuutta on parannettu.

Sähköisesti taittuvat peilit

Kaksiosaiset taustapeilit takaavat panoraamanäkymän taakse. Ne ovat helpot käyttää, sillä niitä voidaan säätää ja taittaa sähköisesti auton sisältä.

Sisätilat

Tyyli

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä