Ducato Electric

Ducato Electric

From

Ducato Electric: uusi nollapäästöinen sähköinen ratkaisu liikkumiseen

Fiat Professional esittelee ylpeänä täyssähköpakettiauton, joka on esimerkki teknisistä innovaatioista ja sitoutumisesta ympäristöystävälliseen ajatteluun. Uusi Ducato sähköpakettiauto on paljon enemmän kuin pelkkä pakettiauto. Se on täysin uusi tapa ajatella sähköistä liikkumista.

Fiatin sähköpakettiauto huomioi ympäristön

100 % Ducato, 100 % sähkö. Ducato Electric on pakettiauto ilman kompromisseja, etenkin kun kyse on ympäristöstä. Uusi Ducato Electric vastaa mihin tahansa ammattilaisen tarpeeseen. Suunniteltu ja valmistettu FCA-ryhmän edistyneimpien laatustandardien mukaisesti. Ducato Electric on huippuosaaja, todellinen Fiat Professional.

Ducato, täysin uusi sähköinen pakettiauto tutuilla ominaisuuksilla

Uusi Ducato Electric on parantanut suorituskykyä ja innovaatioita, erityisesti kulutuksen ja kustannusten suhteen. Ducato Electric on täydellinen ratkaisu kaikille yrityksille, jotka arvostavat ympäristön huomioonottavaa sähköistä liikkuvuutta, kustannustehokkuutta alhaista TCO:ta (total cost of ownership). Ducato Electricin asiakkaat hyötyvät myös erilaisista kansallisista verohelpotuksista.

Ducato Electric vie sinut minne tahansa

Ducato Electric tarjoaa uuden käsitteen liikkumiselle. Jokainen Ducato Electricia ajava hyötyy monista kansallisista ja vaihtelevista eduista, kuten helposta pääsystä nopeille kaistoille tai rajoitetuille liikennealueille, varattuun pysäköintiin ja mahdollisiin vapautuksiin erilaisista maksuista. Voit työskennellä missä tahansa, ajaa keskustaan ​​ilman rajoituksia ja mennä juuri sinne, minne työsi sinut viekin.

Sähköauto, joka takaa jopa 360 km autonomiaa

Ducato Electric on ensimmäinen täysin sähköinen Fiat Professional -malli. Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi sopiva kokoonpano parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uuden sähkökäyttöisen voimansiirron avulla saat myös Ducaton vahvimman ominaisuuden: luokkansa parhaan tilavuuden (10–17 m3) ja hyötykuormaa jopa 1 950 kg:n kantavuuteen asti.

Toimintamatkan vaihteluväli on 220-360 km (perustuu NEDC-jaksoon) akusta riippuen.

Ducato Electricin lataaminen on helppoa monenlaisten latausjärjestelmien ansiosta: 6.6 kW, 11 kW, 22 kW ja 50 kW pikalataus.

Ducato Electric, vapaus matkustaa ympäri kaupunkia ja sen ulkopuolella
Toimitus rajoitetun liikennevyöhykkeen sisällä? Työkeikka kaupungin ulkopuolella? Ducato Electricin avulla yritykselläsi ei ole rajoituksia.

Ducato Electricin ansiosta yritykselläsi ei ole esteitä
Nopean latauksen avulla sinun ja määränpääsi välillä ei ole esteitä. Ducato Electricin ansiosta mikään yllättävä ei hidasta työtäsi.

Ducato Electric? Jokaiselle asiakkaalle on tilaa!
Tee työpäivä Ducato Electricilla ja löydä mukavuus.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä