• Olen kiinnostunut

    • LATAA HINNASTO
    • Pyydä esite
    • Etsi jälleenmyyjä

HENKILÖKULJETIN voi olla perheauto tai matkustajien kuljetuspalvelu. Talento on omistautunut versio henkilöiden kuljettamiseen tarjoten äärimmäistä mukavuutta, ja siihen on saatavana kolme penkkiriviä

Pakettiauton ainutlaatuinen muunneltavuus mahdollistaa jopa yhdeksän paikkaa ja 1,0m3:n TAVARAtilan lyhyellä akselivälillä tai 1,8m3 pitkällä akselivälillä. Suuri tavaratila auttaa kuljettamaan kaiken mitä tiimisi tarvitsee.

Tavaratilaan pääsee takaovien kautta, jotka avautuvat 90 ° tai 180. Tämä mahdollistaa koko tilan hyödyntämisen viimeistä senttimetriä myöten, lattiasta kattoon.

Talento henkilöautomainen ajettavuus tarjoaa upeaa matkustusmukavuutta kaikille matkustajille. Isoon tavaratilaan mahtuu tarvittavat matkatavarat ja se on muunneltavissa vieläkin suurempaan tavarankuljetus tarpeeseen.

ULKOMITAT

Pituus
Leveys
Korkeus
Akseliväli

4999 - 5399 mm
1956 mm
1971 mm
3098 - 3498 mm

TAVARATILAN MITAT

Lattiatason pituus
Maksimileveys
Pyöräkoteloiden välinen leveys
Korkeus
Tavaratilan kynnys
Tilavuus, VDA-menetelmä

1650 - 2050 mm (5/6 pax)
736 - 1336 mm (8/9 pax)
1662 mm
1268 mm
1369 mm
552 mm
3,2 - 4,0 m3(5/6 pax)
1,0 - 1,8 m3 (8/9 pax)

Talenton voimanlähteenä on valikoima Euro 6 -moottoreita, joihin kuuluu luotettava TwinTurbo-moottori, jossa on Traction+ järjestelmä ja ESC sekä hill holder: jotta voit työskennellä missä tahansa. Luotettava, voimakas ja kustannustehokas moottori, joka tuottaa tehoa jopa 145 hv. Sen korkea suorituskyky ja alhainen kulutus takaavat työsi tehokkuuden.

ECOJET 125 HV S&S

Iskutilavuus
1598 cc
Teho
125 HV
Maksimivääntömomentti: Nm kierr./min
320 Nm /
1500 kierr./min
Huippunopeus
169 km/h
Päästötaso
Euro 6

ECOJET 145 HV S&S

1598 cc
145 HV
340 Nm /
1500 kierr./min
177 km/h
Euro 6
ESC
ESC
Sähköinen ajonvakautusjärjestelmä varmistaa erinomaisen pidon ja vakauden säätämällä kaarteessa jokaisen renkaan jarrutusvoimaa. Se estää pyörien luistamisen, vähentää sivuluisun riskiä ja takaa täydellisen pidon kaikissa olosuhteissa.
ABS, JOSSA EBD JA HBA
ABS, JOSSA EBD JA HBA
ABS-jarrujärjestelmä
Jarrujärjestelmän olennainen osa, joka estää yhtä tai useampaa rengasta lukkiutumasta ja luisumasta riippumatta tieolosuhteista ja jarrutusvoimakkuudesta varmistaen ajoneuvon hallinnan myös hätäjarrutuksen aikana.

Sähköinen jarrutusvoiman jako
Jarrujärjestelmän olennainen osa, sähköinen järjestelmä, joka jakaa jarrutusvoiman etu- ja taka-akselin välillä optimoiden tehokkuuden kaikissa ajotilanteissa.

Hydraulinen jarrutustehostin
ABS-jarruihin integroitu järjestelmä tunnistaa hätäjarrutuksen jarrupolkimen liikkeen mukaan ja nostaa hydraulista jarrutuspainetta lisäten kuljettajan jarrutustehoa. Tämä mahdollistaa jarrutusjärjestelmän nopeamman ja tehokkaamman toiminnan.
HILL HOLDER
VETO
TSA
HILL HOLDER
Korvaamaton apu mäkilähdöissä, jopa täyteen lastattuna. Hill Holder pitää auton automaattisesti paikoillaan muutaman sekunnin ajan jarrua painamatta
VETO
Traction parantaa ajoneuvon pitoa haastavimmilla pinnoilla, joissa on huono pito. Olosuhteissa, joissa kaikkien renkaiden pito on huono, ohjausyksikkö havaitsee liukastelun ja estää sen siirtämällä väännön renkaisiin, joissa on eniten pitoa. Näin ajoneuvon hallinta on vaivattomampaa, mikä varmistaa parhaan vakauden ja käsittelyn.
TSA
Perävaunun vakautusjärjestelmä* takaa täydellisen vakauden myös hinauksen aikana. Jos ajoneuvo joutuu sivuluisuun, TSA mukauttaa automaattisesti moottorin tehoa ja pakottaa auton jarruttamaan vakauttaakseen ajoneuvon ja perävaunun.

*lisävaruste
NÄKYMÄ SIVUSTA
NÄKYMÄ EDESTÄ
NÄKYMÄ TAKAA

PERUUTUSKAMERA

Näkymä taakse sisätaustapeilissä

RADIO JA NAVIGOINTI KOSKETUSNÄYTÖLLÄ

Kokonaisvaltainen multimediajärjestelmä, jossa säätimet ja hallinta monitoimiohjauspyörässä:
-Bluetooth®-radio, jossa 7” kosketusnäyttö ja musiikin striimaus ja handsfree-toiminto
-USB- ja AUX-liitännät kojelaudassa MP3-soittimelle
-Navigointijärjestelmä, jossa näyttö 2D ja 2.5D (lintuperspektiivi)

MUKAVUUS
TEKNOLOGIA
KOE TALENTO